Boxerul Anthony Joshua a renunţat la LUX. Locuieşte într-un apartament modest, chiar dacă a câştigat milioane de lire sterline pe parcursul carierei

Boxerul englez Anthony Joshua a câştigat aproximativ 100 de milioane de lire sterline pe parcursul carierei, dar, înaintea duelului din ring cu americanul Jarrell Miller, trăieşte într-un apartament modest.

Deţinătorul centurilor de campion în versiunile IBF, IBO, WBA şi WBO în categoria grea îşi petrece timpul liber într-o locuinţă din oraşul Sheffield.

"Sincer, sunt confortabile, lucrează. Pot să mă relaxez. Îmi verific poşta electronică, sun. E tot ce îmi trebuie. Nu e nevoie să schimb ceva", a menţionat boxerul.

Apartamentul este dotat cu un dormitor mic, de care Joshua este foarte mulţumit.

"Aici mă retrag după o zi lungă. Mă gândesc la antrenamentul meu, la ceea ce doresc să obţin", a precizat Anthony Joshua.

Joshua, care a câştigat toate cele 22 de confruntări în ring, avute pe parcursul carierei sale de până în prezent, îl va înfrunta pe Miller pe 1 iulie, la New York. Pugilistul american a obţinut până acum 23 de victorii și o remiză în cele 24 de confruntări susținute.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu