Boxerii Ghenadi Golovkin şi Saul ”CanElo” Alvarez se vor confrunta în ringul din Las Vegas

Embed:
Boxerii Ghenadi Golovkin şi Saul ”CanElo” Alvarez au ajuns în oraşul american Las Vegas, unde se vor confrunta în ring, pe data de 16 septembrie.
Pugilistul mexican pretinde să-l deposedeze pe kazahul Golovkin de centura și titlul de campion mondial în categoria mijlocie a versiunilor WBA, WBC, IBF și IBO.

"Mă simt bine. Au rămas câteva zile până la marele eveniment programat pentru data de 16 septembrie. MUSCA Este o partidă importantă nu doar pentru mine, dar şi pentru tot boxul mondial. Am în faţă o luptă importantă. Este ceva frumos", a spus Ghenadi Golovkin, boxer.

"Cel mai important lucru este victoria. Întotdeauna mă pregătesc asiduu pentru a-mi putea etala în ring cele mai bune calităţi. Fac asta pentru suporteri, echipă şi ţara mea." spune boxerul Saul Canelo Alvarez.

Ghenadi Golovkin este neînvins de la debutul său ca pugilist profesionist, sportivul din Kazahstan înregistrând până în prezent 37 de victorii, dintre care 33 obținute înainte de limită.
De cealaltă parte, Saul Alvarez a disputat 51 de lupte, 49 dintre care le-a câştigat, a suferit o înfrângere şi a terminat o partidă la egalitate.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu