Botanica, SECTOR UCIGAŞ. Străzile pe care sunt comise cele mai multe accidente rutiere

Embed:

Botanica este cel mai periculos sector din Capitală în ceea ce ţine siguranţa rutieră. Potrivit poliţiei, în primele două luni, aici s-au produs peste 40 de accidente. 

Pe parcursul a două luni, în municipiul Chişinău au fost înregistrate 169 de accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au decedat, iar alte 206 au fost rănite. Cele mai multe accidente,  42 la număr, au fost înregistrate în sectorul Botanica.

În urma acestora, trei persoane au decedat, iar 55 s-au ales cu diferite traumatisme. Poliţiştii susţin că cele mai periculoase străzi din acest sector sunt Munceşti şi Bulevardul Dacia, unde s-au produs 18 accidente.

În sectorul Râşcani au fost 35 de accidente, iar 41 de oameni au avut de suferit. În Centru şi la Buiucani, în această perioadă, au fost înregistrate a câte 32 şi, respectiv, 33 de accidente rutiere, în care aproape 80 de oameni au avut de suferit.

În sectorul Ciocana, unde până acum se înregistrau cele mai multe accidente rutiere, în primele două luni ale anului au fost doar 27. Poliţiştii susţin că de cele mai multe ori, impactul se produce din cauza vitezei excesive.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu