Boston Celtics şi Los-Angeles Lakers au pierdut în a doua etapă a play-off-ului

Embed:

Spectacol în cea de-a doua etapă a play-off-ului din NBA! Boston Celtics a pierdut la limită cea de-a doua partidă din seria cu Philadelphia Sixers, scor 81-82. În Conferinţa de Vest, Los-Angeles Lakers a fost umilită în primul meci de Oklahoma City, cu scorul de 119-90.

Formaţia Philadelphia Sixers a egalat formaţia Boston Celtics în seria de până la patru victorii în cea de-a doua etapă a play-off-ului din Liga Nord-Americană de baschet. Philadelphia a obţinut victoria în al doilea meci în faţa celor de la Celtics cu scorul de 82-81. Cel mai bun jucător al partidei a fost Lavoy Allen de la Sixers, care şi-a trecut în cont 21 de puncte.

În Conferinţa de Vest, cea de-a doua etapă a play-off-ului abia a început. În primul meci, Oklahoma City s-a distrat pe teren propriu cu Los-Angeles Lakers. Gazdele s-au impus la o diferenţă de 29 de puncte, scor 119-90. Pe parcursul meciului, Oklahoma a condus şi la o diferenţă de 34 de puncte, însă oaspeţii au reuşit să mai reducă din handicap. Jucătorul meciului a fost desemnat Russell Westbrook de la învingători. Acesta a reuşit să îşi treacă în cont 27 de puncte.

Următorul meci dintre aceste echipe va avea loc pe 16 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu