Boris Cebotari a fost condus pe ultimul drum

Embed:

Durere fără margini la Chişinău! Fostul atacant al naţionalei Moldovei Boris Cebotari a fost condus pe ultimul drum. Cebotari, care a decedat la începutul acestei săptămâni, a fost înmormântat la cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală.

Rudele îndurerate, prietenii şi foştii colegi şi-au luat adio de la fostul mare fotbalist al formaţiei Zimbru Chişinău, Boris Cebotari, care a decedat la vârsta de 37 de ani.

"Era un om foarte cuminte. Eu regret foarte mult că atât de repede l-am pierdut", a spus Radu Rebeja, fost coechipier.

"Boris Cebotari a fost un jucător mare, care ne lipseşte la echipa naţională a Moldovei. Pentru noi este foarte dureros. Noi ne întâlneam de două ori pe săptămână şi jucam fotbal cu toţi veteranii", a relatat Pavel Cebanu, preşedinte FMF.

Boris Cebotari a fost găsit mort în spatele casei în care locuia la începutul acestei săptămâni. În ultima perioadă, Cebotari activa ca antrenor de copii la şcoala Zimbru.

"Eu sunt indignat. Am aflat că a fost dat afară de la Zimbru. Cebotari a slăvit acest club, iar după ce a fost concediat, nici salariul nu l-a mai primit", a declarat Vladimir Ţincler, veteran al fotbalului.

Cebotari şi-a început cariera la Zimbru în 1992. Pentru această echipă el a jucat 206 partide şi a înscris 40 de goluri. Mijlocaşul a mai evoluat la Tiligul Tiraspol, Agro Chişinău şi Volîni Luţk. Pentru naţionala Moldovei, el a evoluat în 39 de meciuri şi a înscris un gol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu