Bordeaux - Lille, scor: 1-1

Embed:

Două dintre ultimele campioane ale Franţei, Bordeaux şi Lille, şi-au împărţit punctele, în primul meci al etapei a şaptea din campionatul francez de fotbal, scor 1-1. Diabate şi Eden Hazard au fost marcatorii într-un meci spectaculos, presărat cu multe faze de poartă.

Cheick Diabate a deschis scorul pentru Bordeaux în partida de pe teren propriu contra campioanei en-titre a Franţei, Lille. Jucătorul din Mali a transformat, nu fără emoţii însă, o lovitură de la 11 metri, iar "nordicii" conduceau cu 1-0 din minutul 8 al meciului. 

Cu 8 minute înaintea pauzei Lille putea aduce egalarea pe tabelă prin Moussa Sow, dar tânărul goalkeeper Kevin Olimpa s-a opus providenţial, în două rânduri, salvându-şi echipa. Olimpa nu a mai avut însă replică în minutul 57, atunci când campioana a restabilit egalitatea prin puştiul minune, Eden Hazard. Acesta a evitat bine doi adversari în colţul careului mare şi a şutat bine, la colţul lung. 

Cu 9 minute înainte de final, Bordeaux putea păstra acasă cele 3 puncte, însă acelaşi Diabate nu a mai fost la fel de precis ca în prima repriză, şi a şutat în bară. 1-1 pe Stade Chaban Delmas, iar Lille ratează şansa de a egala la puncte liderul Lyon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu