BOP: Aproximativ 50 la sută din moldoveni consideră că Parlamentul a procedat corect atunci când a demis Guvernul

Deputaţii moldoveni au procedat corect atunci când au demis Guvernul Filat 2. Cel puţin aşa consideră 48 la sută dintre intervievaţii Barometrului de Opinie Publică, realizat la comanda Institului de Politici Publice. În acelaşi timp, sondajul arată că 29 % dintre respondenţi nu sunt de acord cu demiterea Executivului.

Totodată, majoriatatea celor intervievaţi, 20 la sută, consideră că Guvernul Filat 2 a fost demis pentru corupţie, 17 % sunt de părere că motivul a fost neînțelegerile dintre politicieni, iar alte 11 la sută au invocat incompetenţa.

Referindu-se la activitatea Guvernului, 15% din cei intervievaţi au menţionat că a fost destul de bună, 29% au spus că a fost nici bună nici rea, iar doar 3% au zis că a fost una foarte bună.

În acelaşi timp, 24% din participanţi la sondaj au menționat că Guvernul a lucrat destul de prost, iari 20 la sută au spus că foarte rău.

Sondajul a fost realizat în perioada 6-21 aprilie 2013, pe un eşantion de 1.100 de persoane. Marja de eroare este de +/- 2,8 la sută.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu