BONUS INEDIT. Ce a găsit un bărbat când a deschis cutia cu noul său fierbător

Barry Downes, un bărbat din Londra, s-a bucurat recent după achiziţia unei căni electrice cu preţul redus de pe urma sărbătorilor de Crăciun. Dar când a deschis cana cea nouă, a descoperit că era deja locuită de un mic şarpe.

Societatea pentru Prevenirea Cruzimii împotriva Animalelor afirmă că Barry Downes i-a contactat pentru colectarea unui animal după ce a deschis fierbătorul cumpărat pe 28 decembrie. Aparent, şarpele şi-a croit drum prin bucătăria lui.

Downes a folosit un capac de la o oală pentru a izola şarpele până la venirea unui voluntar, Ella Davies, din cadrul organizaţiei pentru protecţia animalelor.

"Downes a explicat că are probleme cu vederea şi initial a crezut că şarpele făcea parte din materialele folosite la împachetarea produsului. Doar atunci când l-a atins, şi-a dat seama că de fapt era viu", a spus Davies.

"Barry crede că şarpele a călătorit tocmai din China – locaţia unde fierbătorul a fost făcut – dar suspectează că şarpele s-a strecurat în cutie la un depozit undeva în Marea Britanie”, a spus aceasta.

Şarpele a fost dus la spitalul pentru animale din Putney pentru a fi verificat şi îngrijit. Societatea pentru Prevenirea Cruzimii împotriva animalelor încearcă acum să-l găsească pe stăpânul şarpelui. Acesta este o specie native Americii de Nord.

„Şarpele de porumb este un adevărat artist al evadărilor, deci credem că micuţul acesta a evadat dintr-un vivariu,” a afirmat Davies.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu