Bonnie de România: O îngrijitoare a înşelat un bătrân italian de douăzeci de mii de euro, după care a fugit împreună cu partenerul său. Ce a urmat

Florentina Munea, în vârstă de 39 de ani ar fi obţinut prin înşelăciune 20 de mii de euro de la un bătrân din Italia, după care a fugit în România.

De curând femeia a fost reţinută la Caraş-Severin.

Aceasta este acuzată că în urmă cu un an, a fugit cu mașina unei familii de pensionari din Laconi, Sardinia, după ce a primit de la aceștia 20.000 de euro. Florentina le promisese bătrânilor că vor avea grijă de ei. 

Femeia este acum închisă în Penitenciarul Rebibbia din Roma. Antonio Deidda de 83 de ani a povestit pentru unionesarda.it că, în noiembrie 2017, a angajat-o pe Florentina Munea să aibă grijă de soția lui.

Pensionarul a încheiat un contract cu românca prin care aceasta se angaja să-i îngrijească soția în schimbul a 20 de mii de euro.

Pe 2 februarie 2018, la o zi după ce a încasat banii, îngrijitoarea i-a cerut mașina spunându-i că trebuie să meargă într-o localitate apropiată, însă ea a fugit, cu partenerul ei, în România, potrivit Observator.tv.

Bătrânul a cerut imediat intervenția carabinierilor, iar românca a fost arestată recent, după aproape un an de căutare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu