Bomba muzicală de la Sharp – Boombox GX-M10HOR

Imaginea tinerilor cu casetofoane pe umăr a apus de multă vreme. Cei care ţin neapărat "să dea muzică" şi celor din jur, pe stradă sau în mijloace de transport în comun, folosesc azi difuzorul de la telefonul mobil.

Iată că Sharp încearcă să răscolească nostalgiile unei culturi muzicale şi sociale cu impresionantul sistem portabil de boxe, Boombox GX-M10HOR, scrie Jurnalul.ro.

Echipamentul dispune de o curea rezistentă, ceea ce facilitează purtatul din loc în loc, chiar şi pe umăr. Atenţie însă: cântăreşte 7,3 kilograme, dimensiunile fiind 750x275x280. Designul ne duce cu gândul la un motor de... rachetă, amplificând parcă puterea sunetului.

De ce "Boombox"? Este echipat cu două difuzoare frontale cu gamă completă şi două cadre de ieşire laterală pentru bass, o putere totală de 100W. Perfect pentru distracţia din casă (vai de vecini!), dar şi pentru muzica "la iarbă verde". Nu e acum sezonul, dar se apropie petrecerile de sfârşit de an, cu obligatoriul Revelion.

Sistemul este unul polivalent. Asigură redare de pe CD, andocare iPhone/iPad, port USB, radio (40 canale presetate – RDS), port jack 3.5 mm (pentru căşti). Dar ceea ce îl face şi mai interesant este faptul că putem conecta la Boombox o chitară electrică şi un microfon (port-urile în cauză sunt în partea posterioară), pentru acompaniament instrumental sau vocal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu