Bombă în preliminariile EURO-2016! Islanda a obţinut a treia victorie consecutivă şi este liderul grupei A

Embed:

Bomba în preliminariile EURO-2016. Islanda a învins aseară cu 2-0 medaliata cu bronz de la Campionatul Mondial din Brazilia, selecţionata Olandei. Islanda a obţinut a treia victorie consecutivă şi este liderul grupei A.

Islanda a câştigat cu 2-0 meciul de acasă cu Olanda, iar ambele goluri au fost marcate de Gylfi Sigurdsson. Iniţial jucătorul echipei Swancea City a transformat un penalty după care a stabilit rezultatul final în minutul 42.

Olanda este pe locul 3 în grupa A din preliminariile Campionatului European şi are cu 6 puncte mai puţine decât Islanda şi Cehia. Cea din urmă a învins în deplasare cu 4-2 reprezentativa Kazahstanului.

Kazahii împart ultimele două poziţii în grupa cu Turcia, care a remizat, 1-1, cu Letonia. Tot aseară Croaţia a făcut spectacol, la Osijek, în partida cu Azerbaidjan şi a câştigat cu un scor categoric de 6-0.

După trei etape disputate în preliminarii, croaţii au obţinut un număr maxim de puncte şi împart primele două locuri în grupa H cu Italia.
 
Graziano Pelle a adus victoria italienilor în minutul 24 al meciului de aseară cu Malta.

În grupa B, Israel a umilit cu 4-1 Andorra, Ţara Galilor s-a impus cu 2-1 în faţa Ciprului, iar Bosnia a remizat, scor 1-1, cu Belgia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu