BOMBĂ în lumea mondenă. Selena Gomez și Justin Bieber s-au împăcat. Prima apariție a celor doi în public (FOTO)

Deşi relaţia dintre Selena Gomez şi Justin Bieber a fost intens mediatizată, iar cei doi s-au despărţit şi împăcat de nenumărate ori, se pare că aceştia s-au împăcat şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Cei doi au fost văzuţi la un patinoar din Los Angeles. Selena a venit alături de Justin să îl privească cum joacă hochei. În pauze Justin venea şi îi oferea câte un sărut iubitei sale. Aceştia păreau mai apropiaţi ca niciodată. Nu este prima dată când Selena merge la meciurile de hochei ale lui Justin. La precedenta partidă, Selena a plecat acasă cu tricoul pe care l-a purtat Biber în timpul meciului, scrie spynews.ro

Deşi se ştia de săptămâna trecută că cei doi formează iar un cuplu, aceasta a fost prima dată când au fost surprinşi în momente afectuoase în public. 

În timp ce Selena Gomez avea o relaţie cu The Weeknd  s-a întâlnit pe ascuns cu Justin. Acesta s-a despărţit imediat de ea. Selena şi Justin au mai fost împreună în perioada 2011 - 2014,  dar s-au despărţit nu în termeni foarte buni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu