BOMBĂ în lumea fotbalului! Antoine Griezmann plecă de la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va pleca de la Atletico Madrid. Anunțul a fost făcut chiar de către clubul spaniol pe site-ul său oficial.

Fotbalistul francez a confirmat, transmițând suporterilor un mesaj prin intermediul unui clip postat pe reţele de socializare.

"Sunteţi în inima mea, vă mulţumesc mult! Aceşti cinci ani au fost incredibili. M-am bucurat de fiecare moment, am dat totul pe teren, iae în afara lui am încercat să mă comport bine când aţi cerut să facem fotografii", a declarat Antoine Griezmann.

De pe 1 iulie clauza de reziliere a contractului jucătorului în vârstă de 28 de ani va scădea de la 200 până la 120 de milioane de euro. Chiar dacă nu se știe ce grupare va pune pe masă această suma, presa din Spania înclină spre FC Barcelona.

Antoine Griezmann a fost achiziţionat de Atletico Madrid în 2014 de la Real Sociedad în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Griezmann a înscris pentru Atletico 133 de goluri în cele 256 de meciuri jucate în toate competițiile. A cucerit trei trofee alături de clubul madrilen: Liga Europei, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei.

În vara anului trecut Griezmann a devenit campion mondial împreună cu echipa naţională a Franţei,
iar acum două luni a marcat un gol în partida de la Chişinău cu reprezentativa Republicii Moldova în preliminariile EURO-2020.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu