Bombă în Liga nord-americană de baschet! Golden State Warriors a fost învinsă de Boston Celtics

Embed:

După 54 de meciuri la rând fără înfrângere pe teren propriu, Golden State Warriors a fost învinsă de a şasea clasată din Conferinţa de Est, Boston Celtics. Echipa din San Francisco este la prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon, după 36 de victorii consecutive. Campioana în exerciţiu a câştigat primul sfert cu 23-21, însă la pauza mare a fost condusă cu 43-45.

Partea a doua a meciului a continuat în aceeași notă. Boston Celtics şi-a păstrat și după al treile sfert avantajul obţinut în primele două. Mai mult decât atât oaspeţii au câştigat sfertul al treilea cu 37-36, iar la sfârşit s-au impus cu 109-106, reuşind să obţină a 44-a victorie din sezonul regulat. Cel mai bun marcator din tabăra lui Celtics a fost Isaiah Thomas, cu 22 de puncte, în timp ce Steph Curry a reuşit 29 de puncte pentru Warriors.

Astfel, Golden State Warriors a suferit a opta înfrângere în acest sezon, însă are aproape asigurat primul loc în sezonul regulat, pentru că a doua clasata, San ntonio Spurs are cu 4 înfrângeri mai mult.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu