Bombă în fotbalul moldovenesc! Anunţul făcut de preşedintele FMF, Pavel Cebanu

Embed:

Bombă în fotbalul moldovenesc. Actualul preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, va părăsi postul său peste un an, când îi va expira mandatul. După finalul Congresului anual al FMF, Cebanu a declarat că nu va mai candida la funcția de șef al federaţiei.

"Desigur că de acum în 2 zile o să împlinesc 20 de ani în această funcţie. Asta este mult pentru un om. Congresul o să-mi dea nota, pe care o merit. Eu cred că trebuie să vină alţi oameni, care să meargă şi să facă ceea ce a fost propus", a declarat preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu.

Cebanu a mărturisit că deocamdată nu ştie pe cine îl va susţine la următoarele alegeri ale şefului FMF.

"Mi-e greu să spun. Este Congres, sunt delegaţii care participă la vot. Lumea noastră în 25 de ani s-a deşteptat foarte bine. Ei ştiu cine se poate, cât şi ce costă în fotbalul moldovenesc, calităţile lor", a spus Cebanu.

Pavel Cebanu se află în fruntea Federației Moldovenești de Fotbal de pe 1 februarie 1997.

"Câte ceva s-a făcut în fotbalul moldovenesc. Desigur, poate oamenii au aşteptat rezultate mai bune, dar noi paralel am lucrat pe mai multe poziţii şi pe contrucţia bazei tehnico-materiale, şi cu antrenorii, şiu cu pregătirea fotbaliştilor", a mai spus Cebanu.

Următoarele alegeri pentru funcția de preşedinte al FMF vor avea loc peste un an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu