BOMBĂ în Divizia Naţională: FC Costuleni a învins Zimbru Chişinău

Embed:

FC Costuleni a detonat bomba în Divizia Naţională! Echipa patronată de Iurie Chirinciuc a învins surprinzător Zimbru Chişinău cu scorul de 1-0. Costuleni a obţinut astfel a doua victorie în această ediţie a campionatului.

Oleg Fistican a debutat cu stângul pe banca tehnică a formaţiei Zimbru Chişinău. "Galben-verzii" au pierdut surptinzător meciul cu FC Costuleni, scor 0-1, în cea de-a 14-a etapă din Divizia Naţională.

"Totul este bine la noi. Am încercat să schimbăm jocul, unii au înţeles alţii încă nu. Am avut multe ocazii, dar mingea nu a dorit să intre în poartă", a declarat Fistican.

FC Costuleni a înscris singurul gol al meciului în minutul 39 prin Octavian Onofrei, obţinând prima victorie în faţa Zimbrului în meciurile oficiale.

"Toţi am fost eroii partidei, toată echipa a muncit pentru acest gol", consideră Octavian Onofrei, jucător FC Costuleni

"Nu pot să spun că a fost o surpriză, dar este foarte plăcut. Băieţii s-a dăruit în teren şi echipa a învins pe merit", spune Octavian Onofrei, jucător FC Costuleni.

Etapa va continua sâmbătă cu meciurile dintre Milsami şi Sheriff. Dacia va găzdui Rapid, iar Olimpia va primi vizita formaţiei Speranţa. În ultimul meci al rundei, Nistru va juca în deplasare cu FC Tiraspol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu