Bogdan Zumbreanu despre strategia de recuperare a banilor din cele 3 bănci fraudate: Nu se va lucra haotic, se va lucra după un plan bine determinat

Embed:

Strategia de recuperare a mijloacelor financiare din cele trei bănci fraudate, făcută publică. Directorul CNA a comunicat că nu se va lucra haotic, totul se va face după un plan bine determinat, iar rezultatul acțiunilor va fi mediatizat.

"Este un succes al întregei echipe de investigare a acestui dosar. Mesajul nostru este că nu se va lucra haotic, dar se va lucra după un plan bine deterinat.

Procesul de recuperare a bunurilor infracționale este unul complex care constă din urmărirea bunurilor infracționale și de acumularea probatoriului necesar, indisponibilizarea acestor bunuri, confiscarea bunurilor si repatrierea bunurilor obținute ca rezultat a săvârșirii infracțiunii.

Evaluarea și valorificare bunurilor infracționale care vor fi stabilite și identificate de către angajații agenției de recuperare a bunurilor infracționale se va efectua în baza legii cu privire la agentia de recuperare a bunurilor infracționale, codului de procedură penală și a unui regulament.

Rezultatele acestor acțiuni vor fi cu sigurnță mediatizate pentru ca societatea să știe la ce etapă noi ne aflăm în procesul de recuperare", a comunicat directorul CNA, Bogdan Zumbreanu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu