Bogdan Ţîrdea susţine că Renato Usatîi a mers la Moscova îmbărcat în vălul islamic şi ascuns în portbagaj

Embed:

Deputatul PSRM Bogdan Ţîrdea îl atacă dur pe candidatul formaţiunii "Partidul Nostru" Renato Usatîi.

Socialistul a scris pe Facebook că Usatîi a fost în Rusia pe ascuns. Acesta ar fi intrat în ţară, ocolind frontiera de stat, el s-ar fi ascuns în portbagajul unui automobil, iar când a coborât, era îmbrăcat în vălul islamic. 

Ţîrdea mai spune că Usatîi s-a aflat în Piaţa Roşie vreo 15 minute, unde a înregistrat un material video pentru alegătorii săi, astfel încercând să mintă oamenii că el în continuare se bucură de susţinerea Moscovei.

Ţîrdea mai declară că în realitatea Renato Usatîi se teme să meargă deschis în Federaţia Rusă, pentru că ar putea fi arestat. 

Contactat de PUBLIKA, liderul formațiunii "Partidul Nostru" ne-a rugat să nu mai cerem comentarii la astfel de declarațiile. "Nu mă mai rugați, vă rog, să comentez declarații la niște idioți utili care și-au schimbat pilotka de mai multe ori de câte ori au existat alegeri în această țară."

Ieri, Renato Usatîi a postat pe pagina sa de Facebook un scurt material video în care spune că a venit în Piaţa Roşie din Moscova pentru a dezminţi informaţiile potrivit cărora el ar fi persona non grata în Rusia. 

 

 

Lasă un comentariu