Bogăţia din sertarul cu vechituri: Telefonul din anii '90 pe care poţi lua 1000 euro dacă îl vinzi acum

Rămase din vremuri când telefoanele mobile încă aveau doar butoane fizice iar autonomia bateriei era măsurată folosind săptămâna ca unitate de măsură, aceste mici relicve ale tehnologiei sunt acum la mare căutare printre amatorii de telefoane "retro", dispuşi să plătească oricât pentru un exemplar în stare bună, scrie go4it.ro.

Alimentând o nouă modă a telefoanelor "retro", cumpărătorii veniţi în special din Anglia caută telefoane din serii celebre, produse de Nokia, Sony Ericsson sau Motorola. Sunt apreciate exemplarele aflate în stare bună, cu baterie care încă mai ţine cel puţin câteva zile. Un loc aparte îl au modelele cu jocuri incluse, titluri celebre cum este jocul snake de pe vechile telefoane Nokia fiind atu important pentru obţinerea unui preţ bun.

Dintre acestea, cele mai valoroase sunt telefoanele produse în serie limitată, preţul unui exemplar în stare perfectă putând ajunge şi la 1000 euro (modelul Nokia 8800 Arte Gold). Din păcate pentru modelul cel mai căutat, telefonul Nokia 8210, oferta încă variată de exemplare scoase la vânzare dictează un preţ relativ mic, de aproximativ 60 euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu