Bogată, dar cu pofte neîmplinite. Ce nu comandă familia regală din Marea Britanie niciodată la un restaurant

Familia regală din Marea Britanie este cunoscută pentru eticheta şi bunul său gust. Totuşi, se pare că familia regală trebuie să fie atentă nu numai la manierele lor în timpul unei mese, ci şi la ce mănâncă.

Potrivit BBC, există un fel de mâncare pe care cei din familia regală nu au voie să îl comande niciodată la restaurant: crustacee.

Restricţia provine din faptul că acestea prezintă un risc mai mare de intoxicaţie alimentară decât majoritatea alimentelor. Familia este, de asemenea, sfătuită să evite carnea care este gătită în sânge, apa de la robinet în ţările străine şi mâncăruri extrem de exotice sau picante, scrie mediafax.ro.

Măsura preventivă are sens: un virus stomacal ar încurca cu adevărat programul aglomerat pe care membrii familiei îl au, pentru că nimeni - nici măcar Kate - nu poate arăta bine în public în timp ce se confruntă cu o toxiinfecţie alimentară.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că întreaga familie se supune întotdeauna acestor restricţii. În timp ce regina respectă regulile, alţi membri, ca prinţul Charles, se bucură ocazional de un preparat pe bază de crustacee.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu