BOCA JUNIORS, ÎN FEBRA FINALEI. Fotbaliştii au efectuat primul antrenament la Madrid

Embed:

Febra pregătirilor pentru finala Copei Libertadores s-a mutat în Europa. Una dintre finaliste, Boca Juniors, deja a efectuat primul antrenament la Madrid, acolo unde este programată manşa secundă a finalei cu River Plate.

Fotbaliştii nu se arată deranjaţi că meciul se va juca pe Bătrânul Continent şi sunt pregătiţi pentru orice, doar ca să obţină victoria şi să cucerească trofeul.

"Suntem pregătiți pentru a câștiga în orice situaţie. Fie în primele 90 de minute, fie în 120, fie chiar după seria loviturilor de departajare de la 11 metri. Aș vrea cât mai repede, dar suntem pregătiţi pentru orice",a  spus Dario Benedetto, fotbalist Boca Juniors.

După 2-2 în prima manșă, pe terenul Bocăi, "La Bombonera", partida-retur urma să aibă loc pe stadionul lui River, "Stadio Monumental", pe 25 noiembrie, însă incidentele provocate de suporteri au făcut imposibilă disputarea partidei. Starul Bocăi Juniors, fostul internațional argentinian Carlos Tevez, îndeamnă toţii fanii să se bucure de fotbal şi să nu producă violenţe.

"Cred că oamenii sunt inteligenţi şi înţeleg că nu sunt binevenite dezordinea şi violenţa. Lăsaţi totul să decurgă în linişte şi să fie aşa cum trebuie. Este doar un meci de fotbal, chiar dacă este finala unei competiții prestigioase", a spus Carlos Tevez, fotbalist Boca Juniors.

Partida River Plate - Boca Juniors se va juca pe stadionul "Santiago Bernabeu" din Madrid pe 9 decembrie, cu începere de la ora Chișinăului 21:30.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu