Boala misterioasă care a făcut o adolescentă să-și ceară moartea în instanță (VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)

Adolescenta a adresat o rugăminte sfâșietoare către instanță, dorindu-și să fie lăsată să moară după ce boala misterioasă de care suferă o face să spună că nu mai poate suporta să trăiască în propriul trup.

Sănătatea Paulei Diaz s-a deteriorat brusc, iar acum, la doar 19 de ani, fata este imobilizată la pat. Tânăra din Chile a făcut apel la președintele țării, Michelle Bachelet, pentru a i se permite să moară, scrie libertatea.ro.

„Nu mă pot odihni deloc. Disconfortul este atât de mare, încât nu mă pot relaxa nici ziua, nici noaptea. Te implor cu toată puterea mea să vii să mă vezi pentru că eu nu mai pot aștepta”, a spus Paula în imaginile făcute publice de familia ei.

Sora tinerei, Vanessa, a povestit pentru presa locală despre cum a evoluat boala Paulei: „Procesul deteriorării a început în luna noiembrie a anului 2013 cu o serie de simptome independente, necunoscute de către specialiști. Mai întâi a început să aibă mișcări involuntare și spasme, iar apoi și-a pierdut simțul în mâini și picioare”.

Doctorii nu au reușit să pună un diagnostic, neștiind de ce boală suferă Paula, iar familia adolescentei s-a angajat într-o călătorie lungă care a implicat numeroși specialiști, tratamente și centre medicale.

Experții i-au spus mamei Paulei că această condiție medicală ar putea fi „atribuită celor două vaccinări” pe care fiica sa le-a făcut în luna august a anului 2013.

Paula trebuie să stea în pat cu picioarele permanent îndoite, în timp ce suferă de fotofobie – sensibilitate extremă la lumină – și de senzație constantă de arsură în tot corpul.

Nu poate dormi și nimic nu îi poate elibera disconfortul constant. „Voi continua să lupt pentru ca președintele să mă ajute. Cer doar pace, pentru că nu mai pot sta în interiorul corpului meu”, a mai spus tânăra.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu