BMW X4, confirmat oficial

Grupul german a anunţat investiţii în valoare de 700 de milioane, destinate fabricii din Spartanburg, Carolina, ce se pregăteşte pentru producţia de serie a modelului BMW X4, potrivit promotor.ro.

Gama X de la BMW devine din ce în ce mai cuprinzătoare. După ce X3 s-a mărit puţin, pentru a-i face loc mezinului X1, iată că şi BMW X6 va avea un frăţior mai mic, care-i va semăna foarte mult.

BMW X4 a fost confirmat de către oficialii BMW, fiind menţionat într-un plan de dezvoltare gândit pentru fabrica din Spartanburg, Carolina, locul unde iau naştere în prezent BMW-urile X3, X5 şi X6.

Noul X4 va pune la bătaie motoare cu şase, dar şi cu şase cilindri, iar lungimea sa de aproximativ 4,65 metri îl va transforma în concurentul ideal pentru viitorul Porsche Cajun, fratele mai mic al lui Cayenne.

Succesul comercial al viitorului X4 nu pare a fi o problemă, atâta timp cât 70% din producţia lui BMW X3 a fost vândută în 2011 pe pieţele externe, modelul înregistrând o creştere cu 73% a vânzărilor în întreaga lume.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu