BMW: Seria 1 coupé devine Seria 2

După prezentarea noii generații a Seriei 3, BMW și-a îndreptat atenția către modele coupé și cabrio derivate din acesta, ce vor fi cunoscute sub numele de Seria 4. În aceeași idee, au apărut informații conform cărora un tratament similar îi va fi aplicat și Seriei 1, pe baza căruia BMW va dezvolta un nou coupé. Modelele în trei și cinci uși vor păstra denumirea folosită și până acum – Seria 1 – în schimb variantele coupé și cabriolet vor fi cunoscute sub titulatura de Seria 2.

Noul BMW Seria 2 va oferi o ținută de drum mai sportivă, dar va împărţi motorizările cu cele ale Seriei 1 hatchback. Asta înseamnă că va avea în gama de motoare propulsorul 1.6 TwinPower turbo de 170 CP plus un 2,0 litri revizuit să dezvolte 181 CP. BMW ia în considerare și un motor de 3,0 litri cu șase cilindri în linie, capabil de aproximativ 350 CP, dar acesta va fi cel mai probabil montat sub capota viitorului M2.

Seria 2 va debuta inițial sub formă de coupé în 2013, urmând să fie lansată ulterior și o versiune decapotabilă. Deliciosul 1M va avea și el un urmaș, cel mai probabil numit M2, ce va apărea pe piață la câteva luni după Seria 2 Cabrio. Așadar, veștile sunt dintre cele mai bune, indiferent dacă ești sau nu fanatic BMW.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu