BMW promite un Z4 M40i cu cel puțin 335 de cai putere

BMW a prezentat conceptul Z4 în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, eveniment desfășurat în luna august a acestui an. Prototipul a putut fi admirat și de cei care au trecut pragul Salonului Auto de la Frankfurt.

BMW Concept Z4 anunță un viitor model de serie, dar spre dezamăgirea fanilor, oficialii constructorului german au confirmat că nu vom vedea un și un Z4 M. În aceste condiții, vârful de gamă pregătit de BMW o să poarte denumirea de Z4 M40i, scrie automarket.ro.

Conform unor voci apropiate companiei, BMW lucrează deja la o astfel de versiune. Sub capotă, clienții vor găsi un motor de 3.0 litri cu șase cilindri care promite 335 de cai putere. Cu toate acestea, același raport spune că vom vedea și un Z4 M40i de 385 de cai putere.

În ceea ce priveștea această ultimă variantă, părerile sunt împărțite. Există surse care spun că versiunea mai potentă o să fie oferită alături de Competition Package, în timp ce alte voci spun că aceasta este pregătită pentru regiunile unde legislația cu privire la standardele de emisii nu este atât de aspră.

Viitoarea versiune de serie bazată pe BMW Concept Z4 ar urma să debuteze oficial în 2018. Clienții vor avea la dispoziție și motorizarea pe benzină de 2.0 litri în versiunile de putere de 184, respectiv 252 de cai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu