Blocul de operaţii al spitalului Sfântul Arhanghel Mihail din Capitală, dotat cu echipament medical performant (FOTOREPORT)

Blocul de operații din cadrul Spitalului Clinic Municipal "Sf. Arhanghel Mihail" a fost dotat cu echipamentul medical performant. 

Utilajul medical modern a fost procurat grație unui grant oferit de Guvernului Japoniei. Au fost cumpărate mașini de anestezie, masă de operații, lampă pentru operații, pendante mobile pentru sala de operații şi dispozitive electrochirurgicale.

"Mă bucur mult de ceea ce văd astăzi în cadrul spitalului, cele două săli ale Blocului operații sunt dotate cu utilaj medical la cel mai înalt nivel. Proiectul de grant a fost realizat cu succes, instituția benefiiind de echipament modern, iar pacienții de servicii medicale moderne", a menţionat Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii.

La rândul său, directorul Spitalului Clinic Municipal "Sf. Arhanghel Mihail", Mihai Ciobanu, a adus mulţumiri pentru suportul acordat de Guvernul Japoniei.

"Grație Programului 'Kusanone', pacienții noștri beneficiază de servicii medicale calitative, aceste dispozitive medicale performante contribuind semnificativ la salvarea vieților pacienților", a punctat Mihai Ciobanu.

Spitalul Clinic Municipal "Sf. Arhanghel Mihail" a beneficiat de finanțare nerambursabilă, oferită de către Guvernul Japoniei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu