Blocul ACUM refuză participarea la guvernare, după ce PDM a fost dispus să le ofere conducerea viitorului Guvern

Blocul ACUM refuză participarea la guvernare. Declarația a fost făcută de reprezentanții Blocului ACUM după ce Partidul Democrat din Moldova a venit cu o nouă invitație la negocieri adresată blocului ACUM și oferirea conducerii viitorului Guvern.

"Rămânem fermi în poziția noastră. Am primit mandatul de la cetățeni să eliberăm țara de oligarhi și corupție. Echipa blocului ACUM a propus un pachet de legi de deoligarhizare a statului. Invităm deputații responsabili să le voteze în primele ședințe ale parlamentului. Valorile şi principiile fundamentale nu se negociază", a scris blocul ACUM pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Candu: PDM le-ar fi oferit liderilor Blocului ACUM conducerea viitorului Guvern, inclusiv funcţia de prim-ministru, dacă vin la discuţii

PUBLIKA.MD amintește că astăzi în cadrul briefingului de presă, vicepreședintele Partidului Democrat, Adrian Candu, a declarat că PDM vine cu o nouă invitație la negocieri adresată blocului ACUM. Totodată, Candu a declarat că dacă liderii ACUM ar fi acceptat dialogul, PDM ar fi fost dispus să le oferim celor de la ACUM conducerea viitorului Guvern, inclusiv funcţia de prim-ministru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu