Blocul ACUM: Igor Dodon este un trădător, care vrea să federalizeze Republica Moldova (VIDEO)

Embed:

Blocul ACUM a cerut tragerea la răspundere al lui Igor Dodon. Maia Sandu și Andrei Năstase au declarat că "Dodon a pus pe masa unor parteneri occidentali planul de federalizare a Republicii Moldova". Prin urmare, președintele Dodon trebuie cercetat penal pentru "corupție, mită, contrabandă, uzurparea puterii de Stat și negocieri secrete în afara câmpului constituțional". Se întâmpla în data de 20 februarie 2019, în cadrul unei conferinţe de presă a blocului ACUM.

"Igor Dodon a pus pe masa unor parteneri occidentali un plan de federalizare. Acesta este un plan rusesc, care contrazice Constituția Republicii Moldova și care invocă egalitatea a două state într-un document care urmărește transnistrizarea Republicii Moldova. Poziția noastră fermă a blocului ACUM este că președintele Igor Dodon trădează Republica Moldova, oferind regimului secesionist de la Tiraspol o recunoaștere promisă din Moscova", a declarat fostul ambasador al RM în SUA, Igor Munteanu, deputat ACUM.

"Este necesar să tragem un semnal de alarmă față de obscura strategie care se urmărește: federalizarea Republicii Moldova și anexarea ei unui spațiu dominat în totalitate de Rusia", a adăugat Andrei Năstase.

"Blocul ACUM este foarte îngrijorat de aceste evoluții și cere stoparea oricăror discuții pe marginea acestui document neconstituțional și ilegal. Noi cerem tragerea la răspundere al lui Igor Dodon și investigarea faptelor de corupție, mită, contrabandă, uzurparea puterii de Stat și negocieri secrete în afara câmpului constituțional", a spus Maia Sandu.

Publika.md a prezentat mai multe probe VIDEO care demonstrează că Igor Dodon este un agent rus, misiunea căruia este de a duce până la capăt aşa-numitul "Plan Kozak" de federalizare a Republicii Moldova. După publicarea unor înregistrări, mai multe voci l-au numit pe Igor Dodon trădător de ţară şi au cerut ca acesta să fie tras la răspundere. Totodată, colegii de coaliţie a lui Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase, ignoră aceste fapte.

CITEŞTE ŞI: FILMUL TRĂDĂRII: Cum şi-a vândut ţara IGOR DODON pentru 30 de arginţi

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu