BLESTEMUL lui Dorin Chirtoacă. Ce nenorocire vrea să se abată asupra celor care îl acuză de PR

Embed:

Blestem la Primărie. Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este indignat după ce consilierii socialiști l-au acuzat că și-ar face PR profitând de cazul tânărului care a încercat să sară în gol de pe un panou publicitar de lângă Circ.

"Să se li se usuce limba la cei care deschid gura și spun asemenea prostii. Mai bine s-ar implica și ar vedea ce cazuri tragice avem în societatea noastră care degradează din păcate. Și dacă s-ar implica fiecare să ajute cât de cât noi am mai rezolva câte ceva. Curcanii s-au înfoiat în pene, vin în Consiliu și o fac pe eroii, demit șefi de direcții, pretori, pe mine să mă demită dacă sunt așa mari eroi. Lepădături", a declarat indignat primarul.

Totodată, Chirtoacă a adus noi detalii în cazul tânărului din Sângerei.

"Presupun că tânărul are probleme de ordin mintal. Nu a finalizat nici măcăr cinci clase. El un copil, cu toate că are 17 ani și mai are un copil de un an de zile, cu o fată care are și ea 17 ani. Întrucât tânărul este minor, autoritățile locale nu au dreptul, fără acordul părinților, să-l interneze într-o instituție medicală, unde acesta ar putea primi ajutor calificat din partea psihologilor sau psihiatrilor", a adăugat Dorin Chirtoacă.

Edilul Capitalei a mai declarat, că în urma unei discuții cu tânărul, a aflat că acesta provine dintr-o familie social vulnerabilă. Mai mult decât atât, tatăl vitreg al băiatului ar fi fost ucis acum câteva zile.

"El a fost ieri acasă, s-a certat cu mama și din cauza asta, cred că a venit disperat, și a urcat seara... și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. În familie se consumă zilnic alcool. Totuși, sper să se țină de lucru și să iasă din situația din care s-a pomenit. Cu ce putem o să-l ajutăm și mai departe", a conchis primarul general.

PUBLIKA.MD reamintește că Primăria Municipiului Chișinău i-a oferit tânărului o locuință în Capitală și un serviciu la parcul de troleibuze, în calitate de lăcătuș.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu