BLACK FRIDAY: Au fost înregistrate sute de mii de comenzi în doar câteva minute. Care a fost cea mai mare comandă

Embed:

Este 16 noiembrie, ziua mult aşteptată pentru cumpărături, Black Friday sau Vinerea Neagră. Dacă în străinătate evenimentul are deja o lungă tradiţie, pentru estul Europei, acesta se organizează doar de câţiva ani.

Peste ocean magazinele abia se deschid, în Europa, însă, vânzările sunt deja în toi. În general, cele mai mari vânzări se înregistrează la produsele electronice: telefoane, tablete şi laptopuri, dar unii comercianţi oferă şi autoturisme, bilete pentru croaziere sau bijuterii.

În România, comercianţii online au început vânzările cu câteva minute înainte de ora 7 dimineaţa. Chiar şi aşa, succesul a fost neaşteptat: s-au înregistrat sute de mii de comenzi în doar câteva minute.

Un comerciant a vândut 500 de telefoane cu preţ promoţional în doar 43 de secunde şi 500 de console de joc în 39 de secunde. Potrivit procesatorului de plăţi online PayU, vânzările depăşiseră echivalentul a 20 de milioane de euro până la miezul zilei.

Cea mai mare comandă plasată până acum a fost de peste 63 de mii de euro, pentru cumpărarea unui autoturism. A fost şi un client care a cumpărat aur de aproape 28 de mii de euro. Multe comenzi au fost făcute din afara României.

Iar ziua încă nu s-a încheiat, deşi multe dintre produse nu mai sunt deloc pe stoc. Bilanţul acestei frenezii de cumpărături îl vom afla în zilele următoare. Cert e că vânzările de până acum sunt cu peste 40 la sută mai mari decât anul trecut, la aceeaşi oră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu