Bitcoinul creşte ca pe drojdii. La ce sumă este cotat în momentul de faţă

Embed:

Salt uriaș pentru Bitcoin. Criptomoneda a crescut cu peste 10 procente în ultimele 24 de ore și a ajuns la cotația de 7500 de dolari. În același timp, capitalizarea de piață, adică valoarea totală a tuturor monedelor Bitcoin, a ajuns la peste 127 miliarde de dolari. Este cea mai mare valoare înregistrată din data de 11 iunie.

Bitcoin nu este singura monedă virtuală care s-a apreciat. Și celelalte 100 cele mai importante monede virtuale au crescut. Dintre acestea Ethereum cu 6,2 la sută, XRP cu 8,6 procente; Bitcoin Cash cu 9,4 procente și EOS cu 12%.

De altfel și volumul de tranzacționare a acestor monede virtuale a crescut în ultimele 24 de ore. Explicația vine din faptul că platforma online de trading Coinbase a primit acordul autorităților americane să lucreze cu tokenuri, care vor fi ulterior recunoscute drept titluri de valoare.

Asta reprezintă un vot de încredere atât pentru mediul de încredere cât și pentru platforma lor de tranzacționare. Totodată, bursa sud-coreeană Coinrail și-a reluat activitatea după o lună, după ce a fost implicată într-un scandal de hacking și a pierdut peste 40 de milioane de dolari în monede virtuale.

Acesta nu este totuși cel mai mare preț pentru moneda bitcoin, la finalul anului trecut ajunsese la peste 17 mii de dolari după ce una din cele mai importante burse din america, Bursa din Chicago a permis la tranzacționare moneda virtuală, ceaa ce a însemnat un vot de încredere.

Însă pentru că este vorba de monede virtuale care sunt sau nu prea au și o bază materială puternică, prețul acestora poate fluctua destul de ușor, în funcție de zvonurile acestora de pe piață sau atacurile de hacking în care sunt implicate platformele de tranzacționare.

Însă dacă aveți bitcoin cumparați, puteți să vă duceți în Australia în concediu. Mai multe stațiuni din Agnes Water și Seventeen Seventy, acceptă plăți în bitcoin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu