Bine de știut! Lista alimentelor care te îmbătrânesc

Este posibil să arăți mai bine fără să folosești cele mai scumpe creme dacă ești atentă la combinația de alimente din meniul tău zilnic, scrie realitatea.net.

Nu este suficient să-ți îngrijești pielea cu ajutorul produselor emoliente, ci trebuie să fii atentă și ce pui în farfurie. Dacă dieta ta conține preparatele nepotrivite este posibil să arăți mult mai în vârstă decât ești. 

1. Bomboanele

Nu este deloc o idee bună să mănânci des bomboane dacă te preocupă semnele de îmbătrânire a pielii. Pentru a se menține fermă și netedă pielea are nevoie de două proteine: colagen și elastină. Zahărul consumat în exces afectează negativ nivelul acestor proteine, grăbind apariția ridurilor și lăsarea pielii. 
 
2. Carnea arsă

Îți place friptura rumenă, dar uneori exagerezi și o arzi? Nu este indicat să mănânci o astfel de friptură pentru că vei favoriza inflamațiile din organism, reducând proporția de colagen, scrie eva.ro. Curăță partea arsă cu o furculiță și evită problemele dermatologice.
 
3. Alcoolul

Cu siguranță știi că nu arăți foarte bine dimineața dacă ai băut alcool toată noaptea. Băuturile alcoolice au un impact negativ asupra ficatului. 
 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu