Bine de știut! Dacă ai probleme de sănătate le poți observa pe față. Iată 6 semne clare

Pielea de pe față este capabilă să reacționeze într-un mod unic atunci când vine vorba de schimbările care se petrec în organismul tău. Iată ce reprezintă fiecare modificare de la nivelul feței și de ce anume trebuie să ții cont, scrie realitatea.net.

1. Fruntea și sprâncenele

Iritațiile de pe frunte sau de la nivelul sprâncenelor indică, de cele mai multe ori, afecțiuni gastrointestinale, iar pielea dintre sprâncene transmite că suferi de afecțiuni hepatice. Soluția este eliminarea alimentelor grele și consumul de alcool. 

2. Nasul

Acneea de pe nas dar și alte iritații care apar pe nas indică afecțiuni cardiovasculare, datorate stresului. Menține un stil de viață sănătos, relaxează-te și fă mișcare.

3. Urechile

Acneea sau petele de la nivelul urechilor sunt strâns legate de afecțiuni ale tractului urinar. Consumă mai multă apă și stai departe de alimentele care conțin prea multă sare.

4. Obraji

Aceasta este zona care transmite informații cu privire la starea plămânilor. Dacă ai coșuri sau iritații frecvente în aceste zone, este posibil să suferi de afecțiuni respiratorii sau alergii. De asemenea, dacă îți apar coșuri în partea de jos a obrajilor, este posibil să suferi de afecțiuni dentare. Prin urmare, ai grijă de sistemul tău respirator și renunță la fumat.

5. Buze

Afecțiunile dermatologice, din jurul gurii, pot fi un semn al afecțiunilor digestive. Introdu în dieta ta mai multe legume și consumă multă apă.

6. Bărbie

Iritațiile sau acneea din aceste zone se referă de cele mai multe ori la dereglările hormonale și probleme ale tiroidei. Conform floaredetei.ro, este posibil femeilor să apară coșuri în această zonă, înainte de menstruație. Dacă aceste coșuri persistă, mergi la un medic endocrinolog.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu