BINE DE ȘTIUT! Cum să ţii răceala la distanţă toamna aceasta

Acum în plin sezon al răcelilor şi al virozelor, ai grijă de sănătatea ta cu ajutorul câtorva trucuri la îndemâna oricui! Dacă ştii că de regulă sistemul tău imunitar este deficitar şi mai ales dacă până la sfârşitul anului ai un prag foarte încărcat şi nu este loc de zăcut în pat din cauza unei viroze sau a unei răceli de sezon, iată de ce anume să ţii cont toamna asta!

Relaxarea înseamnă sănătate

Nu amâna niciodată un moment de relaxare, sistemul nervos are nevoie de o pauză în mod regulat pentru a putea înmagazina informaţiilr primite şi pentru a se ocupa de buna funcţionare a întregului organism.

Astfel, o şedinţă la saună este mai mult decât o porţie de relaxare, reprezintă sănătate curată. Alege un loc uşor accesibil la care să fugi la sfârşitul programului, în drumul spre casă.

În momentul în care stai în saună, corpul transpiră foarte mult eliminând toxinele acumulate peste zi şi nu numai, ajutând organismul să se purifice.

În plus, dacă ai grijă la alimentaţia ta, faci un pic de mşcare şi mergi cel puţin o dată pe săptămână la saună, vei observa diferente şi la numărul de kilograme.

Fără să mai punem la socoteală faptul că timpul petrecut în saună te va ajuta să te deconectezi de problemele de la serviciu şi este un moment bun în care să te regăseşti, scrie adevarul.ro

Trebuie să ai grijă totuşi să nu pleci cu părul ud după o şedinţă la saună, pentru că altfel vei avea parte de un efect invers celui căutat.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu