Bine de ştiut! Cum să scapi de celulită în 5 paşi simpli

Cert este că celulita nu dispare niciodată complet, singura soluţie fiind minimalizarea aspectului său. Iată cinci paşi care ar putea ajuta la minimanilarea aspectului de coajă de portocală:

1. Beţi minim doi litri de apă pe zi

Se pare că deshidratarea este aliatul celulitei. Apa ajută la creşterea metabolismului şi a energiei.

2. O alimentaţie sănătoasă

O alimentaţie sănătoasă reprezintă cea mai simplă modalitate de a păstra celulita la distanţă. Nu puteţi lupta împotriva geneticii, dar puteţi minimiza probabilitatea de a dezvolta celulită urmând un stil de viaţă sănătos. Dieta este importantă în combaterea celulitei.

3. Mişcarea, antidotul celulitei

Dacă tot vorbeam la primul pas despre energie. Ei bine, după ce bem doi litri de apă pe zi, suntem hidrataţi şi avem energie, putem face mişcare. Reducerea grăsimii corporale prin dietă şi exerciţii fizice poate contribui la scăderea aspectului celulitei. Antrenamentele cu greutăţi contribuie la sculptarea şi tonifierea muşchilor, iar acest lucru va modifica şi aspectul pielii

4. Folositi geluri anti-celulitice bazate pe extracte natural
Un gel anticelulitic eficient este bazat pe extract de chilli si lavanda. Aceste ingrediente ajută la creşterea ratei metabolismului la nivelul locului unde a fost aplicat pe piele, scrie adevarul.ro

5. Masajul

Masajul este foarte important pentru a menţine frumuseţea pielii. Acesta are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia şi de a înlătura celulita.
loading...

Lasă un comentariu