Bine de știut! Cum poţi scoate petele de cafea de pe haine

Există nenumărate moduri în care petele de cafea sau ceai pot ajunge pe hainele tale. Din fericire, nu este greu să înveți cum să elimini aceste pete rapid și eficient și există mai multe metode pe care le poți încerca, scrie realitatea.net.

Reține că trebuie să verifici etichetele hainelor înainte de a utiliza orice tehnică sau produs de curățare. Dacă este posibil, testează mai întâi metoda aleasă pe o mică parte a țesăturii pentru a preveni orice deteriorare neintenționată. Una dintre cele mai ușoare modalități de a elimina petele de cafea sau ceai de pe haine este prin turnarea apei calde direct pe țesătura pătată.

Instrucțiuni:

Se toarnă apă caldă direct pe îmbrăcăminte. Ai grijă ca apa să fie caldă, nu fierbinte. Poți ține țesătura murdară peste chiuvetă sau o poți fixa într-o poziție care îți permite să îți folosești mâinile în totalitate.
 
Apoi se aplică câteva picături de detergent pentru a te ajuta să îndepărtezi petele de cafea sau ceai și pe o parte și pe cealalta a țesăturii. Se îndepărtează ușor detergentul de pe pată și se clătește.
 
Dacă ai nevoie de o soluție rapidă pentru a îndepărta o pată de cafea, ia puțin oțet și amestecă-l cu apă. După ce îndepărtezi o pată, spală întotdeauna la mașină articolul vestimentar cu un detergent de calitate.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu