Bine de ştiut! Cum menţinem părul gras curat pentru mai mult timp

Dacă și tu te confrunți cu părul gras și trebuie să te speli pe cap foarte des, îți recomandăm un remediu naturist care îți va menține podoabă capilară mai curată pentru o perioadă mai mare de timp, scrie clicksanatatea.ro.

Remediul se află chiar la tine în bucătărie. Sarea de masă poate face minuni. O poți înlocui oricând cu sare de mare. Adaugă 2-3 linguri de sare de masă sau sare de mare în șamponul tău preferat și spală-te pe cap că de obicei. Părul tău va rămâne mai curat pentru mai mult timp, în special în zona rădăcinilor.

Sunt foarte multe persoane pentru care îngrijirea podoabei capilare trebuie să fie foarte frecventă și atentă. Dacă și tu te numeri printre ele, iată și alte sfaturi care te vor ajuta:

Șampon uscat

Șamponul uscat nu trebuie să-ți lipsească din geantă și dulapul din baie. Acesta te va ajuta în momentele în care nu ai timp să îți speli părul, oferind prospețimea de care ai nevoie.

Balsam/mască de păr

Aplică mască/balsam doar pe vârfurile șuvițelor. Este posibil ca scalpul să nu accepte balsamul și să provoace o creștere a producției de sebum.

Balsam înainte de șamponare

Încearcă să aplici balsam/mască înainte de șamponare. În acest fel este îndepărtat excesul de sebum rămas de la balsam. Mai mult, firele de păr vor fi hrănite și hidratate de la rădăcină, împiedicând creșterea producției de sebum.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu