Bine de ştiut! Ceaiul indicat în funcție de grupa de sânge

Ceaiul recomandat pentru grupa 0 de sânge este pe bază de galbenele, ghimbir și mușețel deoarece persoanele cu această grupă sunt „carnivore” sau cel puțin predispuse la consumul de carne. Acestora li se recomandă să evite consumul de lapte, leguminoase și gluten. Chiar dacă ele gestionează stresul mult mai ușor și mult mai bine decât persoanele cu alte grupe de sânge, se confruntă adesea cu probleme de hiperaciditate a stomacului. Astfel, combinația de ceai ideală pentru acestă grupă este amestecul de gălbenele și ghimbir, în timp ce în loc de cafea cel mai indicat este să consume ceai verde cu mușețel.

Persoanele cu grupa de sânge A sunt sensibile la stres. Astfel, ele au, de regulă, niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantități mai mari, ca răspuns la situațiile de stres. Astfel, acestea au nevoie de ceai de sunătoare, mentă, iasomie, coada șoricelului și cimbru.

Persoanele cu grupa sanguină B au un metabolism mai lent, sunt mai predispuse la boli autoimune, probleme de îngrăsare, letargie, oboseală cronică și tulburări de somn. Astfel, aceste persoane ar trebui să consume ceai de soc, ceai verde și salvie.

Persoanele cu grupa sanguina AB sunt foarte intuitive, cel mai puțin predispuse la stres, dar au un libido scăzut. Acestea ar trebui să se concentreze pe sortimentele de ceai de busuioc, urzici și ovăz. Cea mai bună combinație pentru aceste persoane este ceaiul de busuioc cu cel de ovăz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu