Bine de știut! Ce să mănânci înainte de 8 dimineața ca să ai un abdomen plat

Toată lumea știe că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, mai ales atunci când vrei să slăbești. Deși ai crede că dimineața poți mânca orice, deoarece arzi mult mai eficient caloriile, se pare că alimentele grase ar trebuie evitate cu orice preț, deoarece îți pot strica planurile de slăbire, scrie realitatea.net.

Specialiștii recomandă începerea zilei cu alimente sănătoase, care să îți ofere energia de care ai nevoie pe durata întregii zile. 

Ce aliment să mănânci dimineața pentru un abdomen plat

Se pare că ouăle sunt cea mai bună idee atunci când vine vorba de prima masă a zilei. Nutriționiștii recomandă consumul a două ouă bogate în Omega 3, prăjite într-o linguriță de ulei de măsline. 

Ouăle conțin cantități mari de vitamina D și biotină, proteine care se găsesc în gălbenuș și care îți conferă sațietate pentru mult timp. Cu alte cuvinte, nu vei mai fi tentată să consumi dulciuri și alte gustări nesănătoase la birou.

Totuși, ouăle nu trebuie consumate singure, ci cu pâine din cereale integrale, spanac (sau altă legumă cu frunze verzi) și un bol cu fructe de pădure. Această combinație de fibre, carbohidrați și antioxidanți îți ridică nivelul de energie și astfel nu te vei mai simți obosită dimineața. Capacitatea de concentrare va crește și vei fi mult mai productivă.

Pe aceeaşi temă