Bine de știut! Ce să mănânci dimineaţa ca să slăbeşti mai repede

Deși ai crede că un mic dejun sărac sau absent te poate ajuta să îți ții greutatea sub control sau să slăbești, se pare că acest lucru este complet fals, scrie realitatea.net.

Ești curioasă ce spun ultimele cercetări legate de stabilirea unui mic dejun care te ajută să slăbești? Află mai jos!

Atunci când ești la dietă, pâinea și carbohidrații pot fi cei mai mari dușmani ai tăi. Totuși, un nou studiu sugerează că o felie de pâine prăjită consumată dimineața este foarte bună pentru sănătatea și silueta ta. Studiul făcut la Universitatea din Tel Aviv sugerează că o felie de pâine consumată dimineața te poate ajuta să slăbești!

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, se pare că felia de pâine consumată duce la un răspuns diferit al glucozei și nu te îngrașă în această parte a zilei. Așadar, ora la care mănânci și cât de frecvent mănânci sunt criterii mult mai importante decât ceea ce mănânci și câte calorii au alimentele consumate.

Studiul a dezvăluit că persoanele care iau un mic dejun bogat, un prânz mediu și o cină mică slăbesc de 4 ori mai repede decât indivizii care mănâncă de peste 6 ori pe zi. Deși a fost un studiu efectuat pe persoane care sufereau de diabet și obezitate, acesta rămâne un indicator valabil și în ceea ce privește slăbitul la o persoană normală.

Glucoza optimă și reglarea insulinei sunt cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru a ne controla greutatea pe termen lung, iar consumul de porții controlate de carbohidrați este cea mai ușoară cale pentru a reuși acest lucru.

Totuși, atenție la ce tip de pâine alegi! Noi îți propunem variante ceva mai sănătoase, precum pâinea cu semințe făcută de casă și pâinea Wasa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu