BINE DE ŞTIUT! Cât de utile sunt husele pentru smartphone-uri și ce opțiuni sunt disponibile pe piață

Trăim în era smart, iar piața de consum ne întâmpină cu numeroase gadget-uri și dispozitive inteligente. De departe, cele mai cumpărate asemenea produse sunt smartphone-urile, care au trecut de ceva vreme de la statutul de simplu moft la cel de necesitate. În paralel, ca industrie complementară, s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte însă și cea a accesoriilor smartphone, scrie realitatea.net.

 

Cât de utile sunt husele pentru smartphone-uri?

Indiferent dacă este vorba despre huse iPhone X, huse Samsung Galaxy S9 sau despre cele destinate modelelor anterioare, rolul principal pe care acestea îl îndeplinesc este cel de protecție. Iată și motivele pentru care aceste huse merită achiziționate, conform reprezentanților stifler.ro:

  • Protecție împotriva șocurilor și impacturilor cu diverse obiecte/suprafețe

Pe cât de utile sunt, pe atât de sensibile – acesta este un adevăr general valabil atunci când vine vorba despre smartphone-uri, oricât ar încerca producătorii să susțină că adaugă rezistență sporită la șocuri cu fiecare model lansat. Punând în balanță efectele unui contact cu o suprafață dură și costurile aferente reparațiilor, cu siguranță alegerea unui produs din gama de huse iPhone X – spre exemplu – este o opțiune mai mult decât indicată pentru a proteja telefonul.

  • Protecție împotriva factorilor externi

Temperatură, praf, nivel de umiditate – toți acești factori de mediu pot avea o influență nefastă asupra smartphone-ului din dotare. Treptat, pot să apară acele semne fine de uzură, însă și acestea pot fi evitate cu ajutorul unor huse potrivite.

  • Protejarea investiției

Modelele de smartphone-uri de ultimă generație au și prețuri pe măsură. În condițiile în care se achită pentru un telefon echivalentul a câtorva salarii minime pe economie, cu siguranță posesorul își dorește să protejeze pe cât posibil această investiție. Reluăm același exemplu anterior – cu ajutorul unor huse iPhone X potrivite smartphone-ul va fi ferit de efectele nedorite – fisurare a carcasei, spargere a display-ului, apariția micilor semne de uzură etc.

Protejarea investiției poate fi privită în acest caz din două puncte de vedere:

- vor fi evitate cheltuielile cu reparațiile;

- valoarea telefonului va fi conservată, mai ales dacă aspectul se păstrează intact – acest detaliu contează, în special dacă la un moment dat utilizatorul va dori să vândă respectivul telefon.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu