Bine de ştiut! 3 uleiuri naturale pentru un bronz ultra-rapid

Vrei să ai un bronz de invidiat în doar un weekend petrecut la mare? Nu îți trebuie niciun produs scump!

Iată trei uleiuri pentru bronzat naturale, care îți vor face pielea ciocolație super rapid:

Uleiul de morcovi

Uleiul de morcovi este ideal pentru accelerarea bronzului. Bogat în betacaroten și dă o strălucire uimitoare pielii. Datorită conținutului mare de provitamină A, uleiul de morcovi stimulează procesul de sinteză a melaninei, substanța care pigmentează pielea și o apără de razele UV. Acesta se prepară din 100 ml de ulei de morcovi și 20 de picături de ulei esențial de morcovi. Pentru rezultate cât mai eficiente, uleiul de morcovi se folosește în fiecare dimineață, cu 3-4 săptămâni înainte de expunerea la soare.

Uleiul esențial de Bergamota

Această floare puternic parfumată are numeroase beneficii pentru sănătate. Ea ajută la alungarea stresului și a anxietății, dar și la sănătatea pielii. Uleiul esențial de Bergamota accelerează bronzarea și regenerează pielea.Amestecă trei picături de ulei esențial de Bergamota cu 100 de picături de ulei de nucă de cocoș și aplică compoziția obținută de trei ori pe zi pe față și pe corp.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline a devenit unul dintre cele mai populare remedii naturale pentru accelerarea bronzului. Înainte de a te expune însă la soare, protejează-ți pielea cu o cremă protectoare, apoi dă-te cu ulei de măsline. Astfel, te vei bronza extrem de repede, fără să ai de-a face cu arsurile solare, iar pielea ta va fi puternic hidratată, scrie ele.ro
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu