Bilanţ sumbru pe drumurile Moldovei: Doi morţi şi 13 răniţi în urma accidentelor rutiere (FOTO 18+)

Bilanţ sumbru pe drumurile Moldovei. În ultimele 24 de ore au avut loc 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate și alte 13 rănite. Cinci dintre accidente au avut loc din cauza nerespectării limitei de viteză.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a pierdut viaţa după ce, conducând cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a inversat într-un lan de floarea-soarelui. În urma accidentului de pe drumul local Mereni- Floreni, raionul Anenii Noi, şoferul a murit pe loc. 

Iar duminică, în jurul orei 11:00, o persoană a decedat, iar alte două sunt internate la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren pe calea ferată din satul Pervomaisc, raionul Căușeni.

Pe drumul de acces din satul Talmaza din Ștefan Vodă, un tânăr de 22 de ani, conducând cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un copac.

Iar un tânăr de 24 de ani a ajuns cu maşina într-o groapă de canalizare de lângă Făleşti din cauza vitezei excesive şi nerespectării indicatoarelor instalate temporare. 

Un alt accident a avut loc în oraşul Bălţi. Din cauza vitezei, un șofer de 36 de ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în bordură. În urma accidentului, pasagerul a fost transportat la spital cu fractură deschisă a degetelor.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, au fost înregistrate peste 2.000 de contravenții rutiere, limita de viteză fiind încălcată de 1.905 de șoferi. De asemenea 71 de conducători auto nu au respectat indicatoarele rutiere, iar 30 au urcat băuți la volanul mașinii.

INP informează că mașinile capcană astăzi vor fi dislocate pe traseul M5, R6, M15, E58, strada Decebal și N.Iorga din Bălți, Calea Basarabiei, Mircea cel Bătrân și Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu