Bilanț sumbru în România: Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 17

Încă trei decese din cauza Covid-19 au fost anunțate miercuri seara de autoritățile din România, astfel că numărul total al persoanelor care au murit ajunge la 17. Nouă dintre acești pacienți - adică mai mult de jumătate - au fost internați în Spitalul Județean Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecție în epidemia din România, anunță digi24.ro.

Două dintre victimele anunțate miercuri seara, două femei, cu aceeași vârstă, au fost internate la Suceava. Amândouă au fost confirmate pozitiv la coronavirus miercuri, 25 martie, adică chiar în ziua în care a intervenit și decesul.

La  Spitalul Județean Suceava, nouă pacienți au murit din cauza coronavirusului. Aici a murit și cea mai tânără dintre victimele de până acum din România: un bărbat de 52 de ani, care suferea de obezitate.

La Suceava există deja și cadre medicale confirmate cu coronavirus: nu mai puțin de 85. În total, au fost 170 de persoane infectate aici, cadre medicale și pacienți. Spitalul este închis în prezent pentru dezinfecție.

În prezent, bilanțul epidemiei de coronavirus în România este de 906 cazuri confirmate, 17 morți și 86 de persoane vindecate.

loading...

Lasă un comentariu