Bilanţ dramatic după prăbuşirea unei clădiri cu opt etaje, produsă acum patru zile la Istanbul

Embed:

Bilanţ dramatic după prăbuşirea unei clădiri cu opt etaje, produsă acum patru zile la Istanbul. Autorităţile turce au anunţat că 21 de oameni au murit, iar alţi 14 au fost răniţi. Operaţiunile de căutare ale salvatorilor încă mai continuă, în speranţa că vor găsi şi alte persoane aflate sub ruine.

Ieri, au avut loc funeraliile a nouă dintre victime, la care au venit nu doar rudele celor decedaţi, dar şi străini. La eveniment a luat parte şi preşedintele turc Recep Tayyp Erdogan.
 
"Ne confruntăm cu o problemă gravă - construcţia ilegală. Cineva a vrut să câştige mai mulţi bani, dar vedem că asta a dus la pierderi umane", a spus preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Blocul care avea 14 apartamente s-a prăbuşit miercuri. 43 de persoane locuiau acolo. Primarul metropolei Istanbul a comunicat anterior că ultimele trei etaje au fost construite ilegal. Procurorii turci au demarat o investigație pentru a determina cauzele prăbușirii clădirii vechi de 27 de ani, situată pe partea asiatică a oraşului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu