Bijuterii pe patru roţi, găsite într-un garaj care urma să fie demolat. Mașinile, extrem de rare, vândute la licitaţie pentru o sumă exorbitantă

Embed:

Două maşini sport clasice din anii 60 au fost vândute la licitaţie în Statele Unite pentru mai bine de 3 milioane şi jumătate de dolari. Vehiculele, extrem de rare, au fost găsite într-un garaj care urma să fie demolat.

Primăria din localitatea Charlotte a emis un ordin de distrugere pentru o casă nelocuită şi un garaj abandonat de 27 de ani. Când au văzut ce se află acolo, muncitorii au chemat autorităţile.

Experţii au stabilit că e vorba de 5 maşini sport, între care un exemplar extrem de rar de Shelby Cobra din anul 1967 - doar 260 de astfel de maşini au fost fabricate. Iar supriza a fost şi mai mare când au observat un Ferrari GTB din 1966, cu caroserie din aliaj ultrauşor.

Compania italiană de maşini sport a construit numai 80 de exemplare din această serie limitată. În garaj se mai aflau 3 vehicule, printre care un Morgan şi un Triumph - ambele, modele sport britanice.

Proprietarul lor a murit în 1991 într-un accident auto şi nu se cunoaşte nicio rudă sau moştenitor al acestuia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu