Biblioteca din copac. Cui îi aparține ideea inedită și care este scopul acestui proiect

Organizația non-profit Little Free Library încurajează dragostea față de citit prin crearea unor mici librării gratuite. Cea mai originală dintre toate a fost făcută de o familie din Ker-d’Alene, Idaho, America. 

Cărțile ne îmbogățesc și ne dezvoltă imaginația și gândirea. Așa s-a gândit și un librar american, care a transformat un arbore din curtea casei într-o mică bibliotecă.

Astfel, plopul care are mai mult de un secol a fost sculptat în interior, de asemenea, i-a fost pus un acoperiş şi o uşă cochetă.

Interiorul a fost amenajat într-un mod foarte plăcut şi cu mult gust. Bărbatul a pus câteva rafturi, pe care a aşezat cu grijă cărțile care pot fi împrumutate de trecători, scrie prime.md.

Ușa de sticlă parcă ar duce spre o lume a basmului. Balamalele și lacătele, oferă bibliotecii un stil vintage, care se potrivesc și cu mediului înconjurător.

Oricine poate să citească cartea dorită sau să o ofere în dar. Biblioteca inedită este iluminată, așa că puteți să vă petreceți aici noaptea și să dormiți sub clar de lună.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu