Beyonce îşi lansează prima piesă după naştere. Banii vor fi donaţi victimelor uraganelor

Embed:

Beyonce lansează primul cântec după naștere și a transmis că va dona banii adunați din această piesă victimelor uraganelor Harvey, Irma și Maria, scrie The Telegraph.

Beyonce s-a angajat să doneze toate veniturile obținute din noul single ajunge la organizații de caritate care ajută victimele dezastrelor naturale, care au lovit recent Caraibele și Statele Unite.
 
Starul pop a creat o pagină pe site-ul ei pentru a încuraja oamenii să doneze bani pentru a ajuta victimele celor trei uragane care au făcut ravagii în ultimele săptămâni. Ajută, de asemenea, o parte din banii adunați vor merge și pentru ajutorarea Mexicului care a fost lovit de două cutremure puternice în luna septembrie.
 
Acest prim clip al vedetei care în luna iunie a născut, este un remix al piesei ”Mi gente” a lui J Balvin și Willy William.

Postând noul cantec spaniol pe Instagram, Beyonce a spus: „Dăruiesc veniturile mele de la acest cântec organizațiilor caritatebile pentru a ajunge la victimele uraganelor din Puerto Rico, Mexic și celelalte insule din Caraibe afectate.

Uraganul Harvey a provocat inundații pe scară largă în Texas în cursul lunii august, înainte ca uraganul Irma să intre în Caraibe și Florida, scrie libertatea.net.

Insulele care abia trecuseră de Irma au fost apoi lovite de uraganul Maria pe 20 septembrie. Aceasta din urmă a fost cea mai puternică furtună care a lovit insula americană Puerto Rico în ultimii aproape 90 de ani, provocând inundații pe scară largă, tăind complet electricitatea și locuințele, drumurile și alte infrastructuri foarte grav afectate.

Între timp, Mexicul a suferit două cutremure mortale. Primul de 8,1 grade pe 3 septembrie și al doilea, cu magnitudinea de 7,1 pe 19 septembrie, care a cel puțin 343 de decese.

Beyonce și soțul ei Jay Z s-au implicat și înainte în ajutoarea victimelor uraganului. Născută în Houston, orașul grav afectat de Houston, Beyonce a donat bani și chiar a oferit mese gratuite sinistrașilor și s-a alăturat vedetelor care au organizat teledonul „Hand in Hand” pe 12 septembrie. Între timp, serviciul de streaming al soțului său, Jay Z, organizează un concert pe 17 octombrie, pentru a strânge bani pentru victimele furtunilor și cutremurul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu