Beyonce arată ca o zeiță cu ajutorul ei! Dieta cu limonadă

Deși inițial a fost creată cu intenția de a elibera organismul de toxine și reziduuri interne rezultate în urma unei diete gresite, lipsei activității sportive și a unei atitudine mentale negative, dieta cu limonadă a devenit în timp un program rapid de scădere în greutate.

Pe perioadă programului nu sunt permise alimentele solide sau suplimentele. Singurul "aliment" permis este elixirul miraculos (limonadă) care menține hidratarea organismului. 
Se servesc cel puțin 6 porții de limonadă pe zi; seară, este permis un ceai laxativ înainte de culcare, în cazul în care este necesar. 
  
 O porție de limonadă trebuie să conțină: 


-2 linguri suc de lămâie proaspăt; 
-2 linguri sirop de arțar organic, grad B; 
-1/10 linguriță piper roșu; 
-300 de grame apa filtrată; 
  
După 4-14 zile de dietă, în care consumați cât mai multe supe, fructe și legume, se introduc treptat alimentele solide, începând cu supe de vegetale și continuând cu fructe și legume. 
  
Dieta cu limonadă ajută la scăderea rapidă în greutate deoarece se bazează pe o deficiență majoră de calorii; cu toate acestea, scăderea afectează cantitatea de apa din organism și masă musculară, nu grăsimile-principală țintă a unei diete, scrie a1.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu