Betis-FC Barcelona, scor 2:2

Embed:

Barcelona s-a relaxat după ce a pierdut campionatul. Catalanii au reuşit doar o remiză pe terenul lui Betis, scor 2-2 în ultima etapă din Primera Division. Elevii lui Guardiola au jucat în zece oameni în partea a doua a meciului, după eliminarea lui Dani Alves pentru al doilea galben. În celălalt meci de sâmbăta, Real Sociedad a învins Valencia, scor 1-0.

Luptă strânsă pe ultima sută de metri în campionatul spaniol. Betis a reuşit să obţină o remiză preţioasă în meciul cu FC Barcelona în ultima etapă din Primera, scor 2-2, profitând de inferioritate numerică a catalanilor.

Prima repriză s-a incheiat cu scorul de 1-0, singurul gol fiind marcat de Sergio Busquets. La începutul reprizei secunde, Dani ALves a fost eliminat pentru al doilea galben. Imediat după aceasta, gazdele au marcat două goluri în doar 3 minute, ambele reuşite aparţinând-ui lui Ruben Castro. Seydou Keita a salvat Barca de la înfrângere, printr-un gol marcat în prelungiri.

Barcelona a rămas pe locul doi indeferent de rezultat, fiind la o diferenţă de 30 de puncte de următoarea clasată, Valencia. Liliecii au pierdut meciul juca aseară în faţa formaţiei Real Sociedad, scor 0-1. Datorită acestei victorii, Sociedad a urcat pe locul 11 în Primera Division.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu